som Sten.

Allt kommer ifatt. Innan hjärtOP i maj så var det 2 månader på nålar. Medicinering, syrgas och gud vet vad. Vi tänkte att läkarna visste vad de gjorde… När vi landar i Lund säger de att vi är där för att ta beslut om OP eller inte OP..vi trodde vi var där för att se om det gick att operera..att det var de som hade kval. Ok. Magnetröntgen visade att hjärnan hade allt den ska ha. Hjärtat var opererbart. Nu kör vi?

Vi sitter på ett möte med en läkare. Han sitter och säger att: ”visst..allt ser bra ut nu, men vem kan sia om framtiden? Det är ni som får ta hand om henne, det är det ingen annan som gör. Det är väl som med Downs syndrom..livslängden är ju inte mer än ca 57. Opererar vi nu så får hon leva, hur vet vi inte. Opererar vi inte kommer hon att avlida.”

Alltså allt kommer ifatt en. Vad var det egentligen han sa? Klart det är vi som ska ta hand om henne. Hon är ju vårt barn. Hade han sagt så om ett ”normalt” barn tro? Fy fan. Så får man säga. Ordet utrensning kommer till mig och jag vet inte vad jag ska göra av det. Kanske lät det mer hemskt än vad han menade, men i mina tankar snurrar det.

Usch idag. Och så är hon förkyld igen också.

Annonser

2 responses

  1. Fruktansvärt tanklöst att häva ur sig nåt sånt, vad vet han om er dotters livslängd och livskvalitet. Han var en hänsynslös person vars ord du inte ska lägga på minnet. Tycker nästan att det låter som något man borde meddela ansvarsnämnd eller liknande, att säga sådär borde vara förbjudet. Det finns ingen som kan förutspå någon annans liv, vare sig man är ”normal” eller inte.

    Kram till dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s