Igår.

Vi var på möte med kirurgen som ska göra M:s peg-OP. Han ville ha röntgen på magsäck och en PH-mätning..om allt ser bra ut kör vi sa han. OP tar ju tydligen bara en kvart och det känns ju bra. HjärtOP tog ju 4 timmar och då var det ju verkligen sitta på nålar som gällde. Har M reflux (tror det heter så) så tar OP ytterligare 2 timmar och då skulle det bli mer riskfyllt. Får hoppas att PH-mätningen går bra.

Molly har börjat kräkas så där jobbigt mycket igen. Hon får 65mlx7 just nu + 20 ml vatten, men det har hon inte fått i sig på fyra dagar. Jag har kunnat ge henne högst 50 ml, sen börjar hon att kräkas. Hon blir så liten och grå när hon mår dåligt, och jag sjunker som en sten. Det är sannerligen upp och ned hela tiden. Men det är väl såhär det kommer att se ut. Barnlah tror det beror på att hon är så slemmig, och att hon är förkyld. Får se om det löser sig när hon blir mer kry.

Idag går vi till bvc och väger och mäter. Hoppas att hon inte gått ned. Sedan, ikväll, ska vi vara barnvakt åt min systerson. Han är 1 år och jätte busig..:) Kommer att bli kaos här!..:D

One response

  1. Tror inte du ska vara så orolig om hon gått ner lite i vikt. På bilden ser hon ju ut som en liten knubbis så det är nog ingen fara. Ge mindre mängder så att hon kräks mindre, det är ju ingen idé att ge mer mat om det bara kommer upp. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s