Jepp.

Att sjunga ett inlägg är kanske svårt..men jag ska försöka. I fredags var vi på habiliteringen och träffade läkare. Jag tog upp detta med att Molly skulle bli 2-3 år enligt en annan läkare. Jo. Det var jobbigt, men jag har snöat in på det, jag ville bli av med det helt enkelt. Hon blev upprörd och sa att det kan minsann ingen veta! 🙂 Nej. Jag har inte heller tyckt att det fanns belägg för hennes påstående. Jag har ju alla artiklar om r10, och ingenstans kan jag utläsa att barnen försvinner.Vi diskuterade om vad vår läkare kan ha menat..hon gav ju oss den domen när Molly var som mest hjärtsjuk..eftersom hon inte är svensk kan det ju ha blivit fel i kommunikationen så att säga. Om man nu ska ge henne något försvar.

Nu känns det skönt att gå vidare från detta hål och se framåt istället. Jag vet inte något om något, men vem gör det?

Annonser

3 responses

  1. Vad skönt ändå att kunna ställa siktet på något annat. Som du säger så kan man ju aldrig veta och då tycker jag att man tar det bästa alternativet och kör på det och lite till.
    Kram från oss.

  2. Vad skönt för dig att kunna släppa det lite grann iaf, det borde vara förbud på att ge uttalanden angående livslängd. Det vet ju ingen hur länge nån ska leva, inte ens när det gäller ”friska” människor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s