Ögongodis.

Jag har inte skrivit om ögonkollen såg jag. Den 22:e var vi ju och checkade Mollys ögon. De såg bra, Molly ser bra.. 🙂 Vi har ju varit lite oroliga, för Mollys ena pupill vidgar sig inte. Detta var inget farligt alls, det kallas Horners syndrom och ska inte påverka synen ett dugg. Vi tackar för det!

Mitt inlägg där..2009.. Alltså jag fick ju lite ångest så fort jag tryckt på publicera. Så negativt, så mycket klagan. Jag funkar så tyvärr, jag får inte säga ett ord i självömkans led utan att slå på mig själv efteråt. Jag ska försöka göra mig av med det, tillåta även mig att tycka synd om oss, för ibland är det ju faktiskt det. Inte synd om kanske, men jobbigt..det är jobbigt att överleva helt enkelt..ibland.

Vad vackert det är ute förresten. Ett snölandskap som man kanske skulle föreviga med kameran..vem vet hur länge snön behagar stanna?

Det blir ingen pulka idag. Isa och sambo var ute igår men kom åter efter bara en timme..Isa frös om sina tår och idag är det ännu kallare så då far vi till ikea istället.. 🙂

Annonser

2 responses

  1. Det är ju därför VI finns här, dom där dagarna som allt känns jobbigt. Alla har dom. Då stöttar vi varann och så gråter vi tillsammans, sen tar vi nya tag.
    Vi tuffa, starka mammor med tuffa, starka fantastiska barn 😉
    KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s