Papper o hab.

Idag; Habilitering, sjukgymnast. Molly sköter sig bra.. 🙂 Annars brukar hon ligga platt med blicken höger. Hon snackade lite sådär så att vår sjukgymnast blev nöjd.. Vi gympar ju inte sådär jätte massor, men lite böj och lite sträck och så får jag lite bra tips. Vi ska få en sådan där matstol som jag såg här, hurra för det! Det fanns också möjlighet att få simträna med andra barn, och det vill ju vi.. 😉 Hon skulle höra sig för, men hon trodde alla fall att hjärtat var så pass att det orkar.

Idag fick vi också ett litet papper på posten. Läkarintyget för vårdbidrag. Usch, det var ju inget vidare att läsa det. Allt blir så självklart uppenbart verkligt. Där står det att det är 2 barn totalt som gått bort i nyföddhetsålder, de andra växer och knakar.. Hur läkaren kunde säga att Molly inte skulle klara det blir med den infon väldigt märkligt.

Sedan fick vi även svar på njurUL som vi gjorde i december. Förkalkningarna har minskat. Gott! Däremot står det i läkarintyget att njurarnas tillväxt har avstannat.. De ärmindre än genomsnittet (4 cm) och nu växer de inte mer? Eller? Den 27:e ska vi på frågestund på Neonatalen. Jag får höra efter vad det egentligen är som försiggår då.

Imorgon blir det vaccin igen.. influensa x 2. Nu märks det att julen är över, mitt schema börjar fyllas på igen. Hur fan ska det gå när jag ska börja jobba?

2 responses

  1. Jag tyckte det var ganska skönt när allt startade på habiliteringen. Hoppas du har en bra kurator som kan hjälpa dig med vårdbidraget, jag tyckte det var jättekrångligt första gången jag sökte, FK talar ju inte om vad man har rätt till =(

    Själv ska jag börja jobba halvtid på måndag, hjälp(!) Jag är väldigt glad att jag kunnat gå ner i tid iallafall.
    Kram

  2. Oj, lycka till på jobbet… Jag tycker att det ska bli skönt när jag väl börjar jobba, men bökigt.

    Vårdbidraget är som ett helt företag..hur många uppgifter tror de egentligen att det finns att skicka?!!! 😀 Man förvånas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s