Kalas x3.

Dagen igår:

10:30 – 12:00 – kalas på McDonalds.
15:00 – ”vuxenkalas” hemma i huset.
18:00 – ytterligare ett litet ”vuxenkalas” i huset.

Låt mig säga phu! Idag är vi trötta här och jag är glad att jag inte jobbar. Isa stannar hemma från dagis idag och sitter just nu och tittar på film. Det blev 3 bra kalas och hon är nöjd. Det är huvudsaken.

Molls är piggare! Dock har vi ju testat pepti junior igen, hon äter normalt infatrini, och det funkade inte denna gång heller. Hon är lös i magen och röd i stjärten på det. Vi återgår till infa så fort vi får en låda. Kräkningarna har (peppar peppar) minskat senaste 2 dagarna.. igår kräktes hon inte alls! (tvi tvi)

Vi var på knytis i fredags, då mådde Molls sådär så hon sov bort det mesta, men det är så roligt att träffa andra föräldrar i liknande situation! Vi var 4 stycken i fredags och det känns så skönt att kunna snacka obehindrat, otvunget med dem. I en ”vanlig” grupp kan jag tänka mig att man ibland kan känna sig som ett utställningsobjekt, med alla frågande blickar. Lite som en bromskloss, för jag vet ju att de pratar om utveckling och skryter över framsteg, det är ingen som gör när jag och Molls är närvarande. Vi har vår grupp, de har deras, kanske kan vi mötas på mitten ändå.

Jag har varit ledsen veckan som gick, som att allt har samlats på hög och nu faller bit för bit. Nu känns det bättre, när Molls mår bättre. Även om hon bara mår bra ett par dagar så får jag kraft att orka lite mer.

En vecka kvar tills vi blir inlagda inför OP den 19 maj. Börjar kännas lite pirrigt nu även om jag vet att det är en enkel operation..det är ju det där med narkos som är otäckt.

Idag är himlen grå, men världen känns ändå lite ljusare.

Annonser

One response

  1. Visst är det skönt att det finns andra som förstår vad man pratar om, som är i samma sits. Där ens barn får vara en i mängden! Hade inte klarat mig utan min hab-grupp där alla är speciella men helt underbara.

    Låter trevligt en jobbigt med så många kalas ;-), förstår om ni är trötta. Skönt att Molls mår lite bättre. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s