Barnomsorg?

Hur gör man med det? Vi har fått en plats på dagis till Molls. Väldigt impulsivt och hastigt ansökte jag om plats i tron om att det skulle ta ett tag. Nu har hon plats fr.o.m den 11 augusti!

Ska jag kasta iväg henne? Hon är ju så liten..kan inte sitta..kan inte uttrycka sin vilja..Men kan det samtidigt vara bra för henne? Jag måste svara senast måndag.. Hur har ni gjort? Tips? Någon?

Jag har ingen aning just.

6 responses

 1. Men hur gammal är hon? Eftersom hon inte kan sitta. Jag har varit med om barn som inte kunnat gå, men det brukar inte dröja länge innan de fixar det och mycket annat. För att få en plats inom barnomsorgen måste hon ha fylla 1 år senast i augusti.

  • Nej, normalt så springer de ju rätt snart då de börjar på dagis..det gjorde min äldsta…Jag kan dock inte använda samma mallar till Molly..hon har åldern inne, men i utveckling är hon inte så gammal.

 2. Har inga bra råd att ge. Men för att Molls ska kunna gå på dagis behöver hon väl assistent, eller? Ta kontakt med den som är ansvarig för förskoleverksamheten och fråga hur man går till väga. Emil ska också börja dagis till hösten, men han kommer att gå på en specialavdelning med bara 6 barn.
  Kram och lycka till med de fortsatta funderingarna

 3. usch vilken knepig kommentar högst upp, känns som man ska läsa lite mer innan man kommenterar om nåt man inte känner till… kanske, vad vet jag…

  jag kan inte heller ge nåt tips eller råd ang er situation men har hon inte möjlighet att få en assistent om det är så att hon skulle kunna klara dagis på så sätt?

  oavsett så hoppas jag det löser sig på bästa sätt för er…
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s