DagisMolls..

Vi skolar in för fullt och det fungerar jätte bra. Både med assistent och barngrupp. Ungarna är lite avvaktande och undrar nog lite över Molls, men hon har fått både kaffe och bulle inne i ”dockis” så hon är klart accepterad.

Molls kollar läget ännu och läget ligger mycket i taket och fönstret. Hon tittar hellre bort än fram helt enkelt. Hon är svår att komma inpå livet helt klart, men assistenten gillar utmaningar som tur är.

Idag var sjukgymnasten på besök och visade lite övningar. Molls blev bestört och var på vippen att börja gråta när det skulle vändas och böjas och sträckas. När det var dags att gå hem var hon så trött att hon somnade på studs. Det är hårda dagar på lilla blå.

Förresten får de inte förskriva träningsmattor längre! Inte i vårt landsting allafall. Det tycker de att föräldrarna ska bekosta. Visst, det kan vi kanske göra, men kan alla?

Imorgon ska jag gå ifrån en stund. Det gör jag lugnt. Hon är i trygga händer, min lilla flicka.

Annonser

3 responses

  1. härligt att inskolningen går så bra!! Helt befängt att man ska behöva beskosta det själv. här i värmland behöver vi inte de iaf inte i karlstad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s