glas o nyfödd o tryck.

Idag var det dagis igen. Molls var trött så trött när vi hämtade henne. Under ”Mollsfria” stunden passade vi på, jag och min sambo, att hälsa på hans alldeles nya brorsdotter. Lilla fina Alice, så liten och vacker att det inte var klokt. Men jag ska inte ha en till. Nej. Men visst blir man sugen.

Idag var det ögonkontroll och provtagning på schemat. Molls är lite närsynt och har brytningsfel på båda ögonen. Vi avvaktar 1 år för att se om det försvinner något. Annars blir det glasögon till 3-årsdagen. Skönt att vi slapp nu, jag vet inte hur vi skulle gjort riktigt då Molls mest ligger ned.

Efter det iväg till barn-LAH för att ta blodprover. Dags att kolla njurvärden igen. Det togs även ett blodtryck och det var bra. Tanken var att vi skulle tagit med ett urinprov också men det hamnade i sängen i morse. Molls hade inte lust att knipa… 🙂 Vi testar igen imorgon.

Detta blev ett sjukbesök – check – inlägg. De är ju så tråkiga! Nästa inlägg kommer att bli kul. Jag lovar. Jätte kul.

Välkommen åter! 😉

One response

  1. så skönt att det gick bra. Var påtal om glasögon till neo med ett tag men han har ett synfel som antagligen är neurologisk så glasögon gör ingen nytta. känns som läkarbesöken ät väldigt täta den här månaden för många inkluderat oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s