Tid.

Den går undan. Rätt vad det är tittar man på klockan och upptäcker att det gått ytterligare en månad. En månad sedan vad? På sistone har vår tid bestått av att ta hand om Molls infektioner. Inhalera, andas på studsbollen, torka kräks, nezerila näsan, alvedona baken. Jag medger att vi har haft roligare perioder i våra liv.

Just nu. Idag. I denna sekund, så mår Molls bra. Hon slutade med 4:e antibiotikakuren för en vecka sedan, och sedan dess har hon ”bara” haft feber två gånger – olika dagar. Annars har det gått max 2 dagar och så har hon blivit sjuk igen…men alltså, jag påstår ingenting nu. Hon kan vara sjuk när hon vaknar efter luren hon tar just nu.

För det är ju som så med upprepande mönster, till slut vågar man inte ens andas ”tänk om”.

Molls klappar händer, leker tittut och enligt mormor (låt henne få tro det 🙂 ) så säger hon också ”HEJ!”…. Nu ska vi börja så smått med kommunikation här hemma och på dagis. Vi kommunicerar ju dagligen såklart, men nu ska vi börja med symboler för aktivitet. Specialpedagog kommer nästa vecka och berättar mer. Spännande! Jag tror att Molls är mer än redo faktiskt, hon behöver bara rätt verktyg, och de ska jag se till att hon får. 🙂

Allt gott. (Idag) 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s