hur man bryter ett mönster.

Vi vet numera allt om att bryta mönster. Det räcker med att vi tar en fika på stan då det råkar vara matdags för Molls. Att ta fram pump, sondnäring och koppla en slang på en knapp på sin lilla dotters mage är inte vardag för de allra flesta.

Ibland räcker det att vi tar en stilla promenad med en ivrig Molls i vagnen – skakande på huvudet och med ögonvitorna synliga – då hon blir för ivrig och kaskadkräks. Sättet vi då reagerar lugnt och metodiskt med att plocka fram medtaget hushållspapper och tvättlappar. Torkar först av henne, sedan vagnen, vid behov oss själva, och fortsätter vår promenad. Inte heller det är vardag för de allra flesta.

Idag bryter jag tystnaden. Det har hänt en del sedan sist. Hej, hur har ni haft det?

5 responses

 1. Men heeeej :-)! Vad roligt att se dig igen :)! Allt bara fint här (peppar peppar)! Jag bara njuter av att det snart är advent och jul. Myspys!

  Usch ja, det där med kräkningar känner jag väl igen…som tur är slipper vi dem nu eftersom Kungen är opererad för att slippa dem. Från 20 kaskadkräkningar om dagen till 0. Ändrade vårt och Kungens liv.

  Skönt att höra från er…hoppas att ni har haft det bra under uppehållet :-)!
  Kram!/ Erica

 2. det där känner jag allt för väl igen. Brännande blickar när pumpen åker fram, när lappen sitter på ögat när människor ser att han inte kan gå, listan kan göras väldigt lång. vissa dar känns det tufft och andra bryr jag mig inte för 5 öre. Människor brukar vara väldigt snabba med att kika bort när dom bli påkomna! Roligt att läsa din blogg igen:)

 3. Åh, vad kul med en uppdatering =)! Har kikat in måååånga gånger och funderat på hur ni har det.

  Känner så väl igen mig i ditt inlägg. Matpump och kaskadkräkningar är vardagsmat hos oss med. Tänk vad man vänjer sig vid saker och att de blir på något sätt normala…

  Med oss är det bra. Skalis har fått vara frisk, förutom ett gäng förkylningar, så allt rullar bara på.
  KRAM Malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s