nu så.

..äntligen. Sedan slutet av mars har Molls varit enögd. Vi har varit på vårdcentralen 3 gånger, på ögonkliniken 2. På måndag händer det äntligen något! Molls kniper såklart ihop ögat när doktorn vill titta så på måndag 7:15 ska hon få lite sömnmedel så att vi kan få se vad det egentligen är som försiggår därinne.

Från början var det en vagel, sedan tänkte vi att det var en ögoninflammation..men efter ett par månader kan vi inte längre tro det. Molls iris är alldeles dimmig och färgförändrad och ögonvitorna är röda. Kanske sitter det skräp någonstans och skaver. Det ska bli skönt att få det ordentligt undersökt nu.

Annars händer det inte så mycket i Mollyland. Pappa jobbar och sliter med förkylning i kroppen. Isa fick en kasse kläder av grannen så nu tar det en himla tid på morgonen att välja outfit. Tuva snörvlar lite men vände sig ändå till mage idag, dock med armen kvar under lilla kroppen. (Duktig!) Mamma jag springer mest runt. Med en flaska koksalt under armen. Och oroar sig för Molls öga.

Molls ja. Hon bekymrar sig mest över att hon inte får ”larva” in under skrivbordet och leka med sladdar……..

🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s