hem ljuva hem.

Vi har landat hemma igen, efter 2 ½ vecka långtbortisvea. Öland har varit regnigt. Fram tills igår då…när vi skulle åka hem. Jag säger inte typiskt…men kanske borde jag det. Hursomhelst så har Isa haft det toppen.. och Tuva mådde inte helt fel hon heller. Molls däremot har gråtit en hel del… Med en hel del menar jag de gånger hon inte haft ögonkontakt med någon av oss. Extremt känslig och lättstött helt enkelt. En bra sak är att hon verkar må bättre nu när vi är hemma.

Isa blir borta en stund till. Hon mellanlandade hos sin pappa och ska vara där ända till söndag! Hon har aldrig varit borta så länge.

Idag var vi i tidningen. Trumvirvlar………såhär ser vi ut:

🙂    Nu vet ni. Vi ÄR snyggast i stan.

Annonser

6 responses

  1. Jättetjusig familj! Har inte varit in på specialbloggar på hur länge som helst och det var trevligt att se att åtminstone du bloggar ännu. Vi har det bra och Victor utvecklas hela tiden, ojämnt och på oväntade plan. Han blev t.ex. dagtorr på 2 månader blankt, och har lärt sig räkna och känner igen vissa ord, ca 10 st. Men det kommunikationen och ätandet är fortfarande två stora svåra bitar. Babypuréer släpas hem för snart 5 året i rad och kommunikationen är enstavig och villkorsfylld. Men skam den som ger sig, det blir nog bra det här tillslut tror jag. Många kramar, Mia & Victor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s