tack..

för alla ord angående förra inlägget! Och tack Imsa..det där kan vara bra att veta nu kommande kräksepisoder. Jag kan dock (med glädje) meddela att Molls mår bättre! Inhalationerna måste ha fungerat. Hon hostar en del och det kommer upp mycket slem, men kräkandet har minskat betydligt. Vi matar henne nu full pott igen och det går bra.

Tänk att världen kan tippa så alldeles på grund av en person. (min värld) Jag mår så dåligt när Molls mår dåligt att jag slutar att fungera. Jag fungerar så pass att jag kan ta hand om henne, ta hand om mitt andra barn..men hemmet..det ska vi inte tala om. Dammet hopar sig…  Sedan är det ju detta med att vi blir så låsta. Vi kan inte gå ut. Idag ska vi ut och fara lite och det ska bli så skönt!

Jag tar vara på varje sekund hon mår bra för jag vet tyvärr att det kommer fler dagar av inte så bra.

Isa är hos sin pappa i helgen så nu ska vi göra saker som hon avskyr..vi ska på second hand! Mamma likes.

Annonser

2 responses

  1. skönt att molls mår bättre! 🙂

    och tack för att du lämnade spår efter dig i min blogg, eftersom min dator kraschade för ett tag sedan och alla mina favoriter med den. nu är du åter på plats i listan. i’ll be back.

  2. Vad skönt att läsa att hon mår bättre. Jag vet precis hur det känns när man knappt har näsan över vattenytan och frenetiskt trampa vatten för att inte drunkna. När Victor mår bra mår jag också bra, och när han mår dåligt kan minsta lilla extra börda kännas som om det är det som kommer få bägaren att rinna över. Nu har vi ju haft turen att ha en längre bra period och kunnat njuta av det. Men jag vet av erfarenhet att runt hörnet kan nästa bakslag lura. I mitt huvud snurrar hotet från den nya influensan då vi inte lyckats få något vaccin till Victor ännu. Barn med andningssvårigheter lär vara de som klarar influensan sämst…

    Styrkekram till dig & Molls!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s